Post by inmomysumpsi on Feb 12, 2022 4:40:11 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Space Pinball: Classic game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Space Pinball: Classic game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ bir çox tokenləri kodlayır ▞▞▞
▞▞▞ Space Pinball: Classic game 2022 version ▞▞▞
Olduqca möhkəm..köhnə xatirələri geri qaytarır. Onlara musiqini söndürmək üçün seçim lazımdır, bu, orijinal deyil və mən bunu bəyənmirəm.
Mən atamın köhnə kompüterindəki kimi kosmik langırt istədim. Məhz belədir. Reklamlar heç də pis deyil və rəvan işləyir
Orijinala doğru olmaq əvəzinə, oyun yalnız iki pulsuz top verir. Bu, sadəcə olaraq reklam videosunu izləməyimiz üçündür. Bu oyun, topumuzu orijinalda erkən itirəndə bəzən əldə etdiyimiz əlavə topları vermir. Tərtibatçı çox acgözdür. Top hətta qanadlardan keçir, bəzən topu itirirsən. Bu, bütün digər şeyləri nəzərə alaraq tərtibatçı tərəfindən təqdim edilən qəsdən bir səhv ola bilər.
Əyləncəli oyun, bu kimi köhnə başlıqdan gözlədiyiniz kimi, bəyənmədiyim yeganə şey odur ki, bəzən top üzgəclərdən və ya digər əşyalardan keçə bilir, lakin bu, nadir hallarda olur.
Windows versiyasına çox bənzəyir, çox pisdir, eyni deyil 1. Reklamlar 2. yalnız bir top 3. Qısa Flippers
Nostalji çətin bir şəkildə quruldu ... Windows XP hələ də bir şey olanda həmişə oynayırdı. Çox gözəl işlənib!
3 ulduz, çünki oyunu sevirəm -2, çünki o, nailiyyətlər və yüksək nəticələr üçün oyunlarla işləmir
Windows 1-in dəhşətli versiyasını axtarırsınızsa, budur. Onun potensialı var, lakin klassik oyunun bəzi xüsusiyyətlərini itirib. 5 dəqiqə ərzində quraşdırıldı və silindi.
Top bəzən yox olur və siz hesabı itirərək onu düzəltmək üçün oyunu sıfırlamalısınız.
Snoozefest - yalnız 1 lövhə və o, oyunu bağlamağa imkan verməyəcək. Siz üfüqi xətləri kliklədiyiniz zaman o, sadəcə hesabınızı göstərir. Seçim yoxdur və 2 top alırsınız. 3-cü topu əldə etmək üçün elana baxmaq lazımdır
Mən uşaq vaxtı bu oyunun kompüter versiyasını oynayırdım və onu sevirdim! Və xatırladığım qədər yaxşıdır! Bu, çox sadə və klassik bir oyundur.
Mən bu oyunu sevirəm, amma burada verdiyim reytinqi korlayan yeganə şey flipperin fizikasıdır. Flipper tərəfindən vurulduqdan sonra topun istiqamətinin sıçraması orijinal oyunla eyni deyil. Bəzən top belə olmalı olsa da, üzgüçüyə dəyməz. Bu, ən böyük qənimətdir. 1 ulduz verməyimin səbəbi, həqiqətən ümid edirəm ki, dev buna dəyişiklik edə bilər.
Space Pinball: Classic game Arkadspel ontt
Orijinaldan çox fərqli oynayır və cədvəlin görünüşü daha yuxarıdan aşağıya doğrudur. Layiqli bir remeyk, lakin olduqca çətin. Top bəzən hiperşütdə yox olur və bəzən yuxarıda yenidən doğulmur. Həm də bəzən soxulcan dəliklərində və menteşələrdə ilişib qalır. Yenidən yerləşdirmə işığı sönməzdən əvvəl missiya hədəflərini vurmaq missiyanı dayandırır, çox zəhlətökən. Təkrarlar həmçinin missiyaları dayandırır və cədvəli sıfırlayır və son topunuzda olsanız, bəzən aktivləşdirilmir. Bamperlər zamanla aşağı düşmür.
Hər dəfə ekranın altındakı reklam dəyişdikdə oyun yelçəkənləri donur və siz topu itirirsiniz. Təəssüf ki, bu oyun indi oynanılmazdır, silmək vaxtıdır.
Bu, Windows 95-dən XP-yə daxil olan Maxis oyununun gözəl rekreasiyasıdır. Bununla belə mükəmməl deyil. Məsələn, üç işığı hərəkət etdirə biləcəyiniz iki hissədə onları yenidən yandırmağa başlamazdan əvvəl bir taymer olmalıdır, halbuki bu versiyada dərhal yenidən başlaya bilərsiniz. Bir neçə itkin səs effekti də var. Deyilənə görə, bu hələ də Windows Mağazası versiyasından daha yaxşıdır. Pixel 6 Pro-dakı haptiklər bu oyuna çox şey əlavə edir.
Xatirələrə görə təşəkkür
YOX.ƏYİRMƏK
klassikin əla limanı. orijinalın telefona uyğun portundan daha çox sıfırdan yenidən yaradılmış kimi görünür. lakin bu şikayət deyil və daha çox müşahidədir.
Necə ola bilər ki, ilkin oyunun nə qədər zərif olduğu ilə müqayisədə illər sonra remeyk çox qarışıqdır? Xüsusiyyətləri, oyunun oynamalı olduğu kimi olmayan pozulmuş fizikanı, topun onlardan keçməsi üçün bəzən mövcud olmaqdan imtina etdiyini və orijinal top sayını 3-dən 2-yə endirdiyini qeyd etmək olmaz. Üçüncü topu bir topun arxasında gizlətmək reklam... Həmçinin tamamlanmış missiyalar irəliləyiş göstərmir Quraşdırmayın, sadəcə olaraq kompüteriniz üçün orijinal oyunu onlayn tapın.
Windows-dan bu oyunu sevirəm , amma fizikanı təkmilləşdirməyi xahiş edirəm, işləmədikdə bu, dəhşətlidir
Oyun köhnə PC oyunu ilə eynidir, lakin top hər dəfə səthə dəydikdə açılan xallar çox diqqəti yayındırır... Xallar hər vuruşda görünmək əvəzinə birbaşa ümumiyə əlavə edilə bilər... Bu oyunda aşkar etdiyim əsas diqqəti yayındıran şey .. reklamlar da çoxdur .. Və çıxış düyməsi və ya seçim yoxdur! Bu, heç kimin istəmədiyi bir şeydir... Əgər mən çıxmalı olsam, əsas səhifə düyməsini basmalı və proqramı son fəaliyyətlərdən təmizləməliyəm...lakin bu, mənim oynamağıma mane olmur..
Həddindən artıq reklamlar, pul oğurluğu, quraşdırıldıqdan dərhal sonra silindi.
köhnəsi kimi olduqca yaxşıdır, amma niyə musiqini söndürə bilmirəm, yalnız bütün səsləri söndürmək üçün bir seçim var, mən csmt evwm nostalji səsləri dinləməkdən həzz alıram, sülh...
Başqa bir istifadə yazdığı kimi; oyunun ilk 15 saniyəsində top sağ avarın/qolun arasından keçir və məni başqa cür əyləncəli görünən langırtla layiqli oyunu oynamağa köməksiz qoyur 😨. Bədbəxt bir dərhal silmə...
Nostalji üçün əladır, lakin topun itdiyi və ya topun avardan keçdiyi bir neçə nasazlıq var
qəza bonusuna və hiperkosmik fırlanana vurduğunuz zaman xallara ehtiyacı var, həmçinin bumberlər düzəldilməlidir və musiqini açmaq üçün bir seçim lazımdır, bundan başqa bu oyuna inanıram, zəhmət olmasa, icmaya qulaq asın, məncə, burada nəsə var.
Oynasaydım əla olardı, reklamlar görünəndə bütün oyunu yavaşladı
Duet アーケード gpe
üzgüçülərin gecikmə müddəti yüksəkdir, həmişə işləmir.fizika da qəribədir.tövsiyə etməzdim
Nostalji və əyləncəli! Bu, uşaq vaxtı həmişə oynadığım köhnə Windows versiyasına kifayət qədər uyğundur. Bütün səslərin eyni olduğuna şadam.
Tam orada deyil. Topun fizikası söndürülüb, sol çubuqda üzgəclər yoxdur, üçüncü topu əldə etmək üçün videoya baxmaq lazım olduğunu bəyənmirəm.
Reklamlar
2 top + reklam = 3 top ?! Bu, uğurun formuludur.
Orijinal oyunda 3 top var idi. Burada sadəcə üçüncü birinə daxil olmaq üçün reklamlara baxmağınızı istəyirlər.
Həqiqətən yaxşı oyundu amma reklam görənə qədər yeni oyun oynaya bilmərəm
Langırtı sevirəm, üzgəclərə toxunma zamanı çox gecikmə
Həddindən artıq reklam. Buna dəyməz.
Həddindən artıq reklam.
Orijinal oyunun fenomenal limanı, yalnız sıxıntı musiqini söndürə bilməməkdir. Bundan başqa, bu, tamamilə fantastikdir
Ah xatirələr. Çox yaxşı dizayn edilmiş hər kəsə, xüsusən də kompüter oyunu oynayaraq böyüyənlərə çox tövsiyə edərdim.
Yeni yeniləmə həqiqətən zəhlətökəndir və altındakı reklam üzgəclərdən istifadə etmək üçün toxunduğunuz yerdədir
Oyun çox zəif
Mən bu oyunu 2000-ci illərin əvvəllərində kiçik bir qız olanda oynamışam, ilk dəfə oynamağa başlayanda babamın kompüterində idi. Yaxşı ki, necə bilirəm. Çünki mən çempionam. Qardaşım da bu oyunu əvvəllər oynayıb və o, bu oyunda ikinci ən yaxşı oyunçudur. Amma mən ən yaxşı oyunçuyam. Əgər hamınız bu Space Pinball-da mənə meydan oxumaq istəyirsinizsə, BUNU GƏTİRİN!!!
Möhkəmdir, lakin eyni fizikaya bənzər bir şeyə sahib deyil və düzünü desəm, topu eyni istiqamətlərə göndərir, missiyaları əldə etmək əvvəlkindən daha çətindir və qurd dəlikləri eyni işləmir və ən böyük günah odur ki, bütün xal sistemləri dəyişib (spinnerlər hətta xal vermirlər), lakin təkbaşına oyun kimi hər şey qaydasındadır